tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 21 April 2011

girls day out II

Salam..

Ye sy tau sy mengupdate lambat sikit...hahaha...sbnrnye girls day out I da taip lama da cuma part upload pic tu yang lama..tu yang bersawang dalam draft jap tu...ngee..so mari ikuti kisah GIRLS DAY OUT II (yang lambat publish gak..hahahah)..

Cm biasa, kami hangout lg dan lg dan lg..kami mmg suka jalan tp kami bukan kutu rayau tau..hehehe..19042011 kami hangout prgi waterfall lak...mmg TERBAIK la..al maklumlah, assgmnt smua da lepas, skrg stdy week dan xlama da nak balik rumah masing2 so nie la masa terbaik untuk kami jln sana sini puas2..ye sy tau xbaik cz nie kn mggu stdy, so stdy la!! ish2...mie2...xpe, sy mmg degil..hehehe..

before menghangoutkn diri..

Kami 2 kereta je kali nie..gerak kul 10 pagi...(excited je semua..hee) mula2 ingat nak buat BBQ tp xjd sbb de geng yang cancel so kekurangan kewangan..adehh..so kami just tapau nasi n lauk untuk g camping..
Baru nak gerak g waterfall (kat Matang,Srwk) tiba2 kereta lg stu rosak..nasib baik bkn kereta kami..syukur..hee..sy mmg jht,..ngee..rosaknye xteruk mana just bumper depan jatuh..da mmg longgar da pn...tp tu bukan masalahnye, yang jadi masalahnye charge pasang balik bumper yg jtuh tu MAHAL SANGAT la pak cik mekanik..rm 30 dia charge tp nasib baik kami bodeks2 last2 dia trun kn la jd rm23..kira mahal la gak tu kn..xberbaloi sangat..

cepat abang mekanik!!

mama da pening kpla

gedik santai

bertelagah sudah~

anak2 buat hal sendiri smentara mama pening kpla fikir psl kereta

Finally pukukl 12 settle repair apa yang patut repair...weee....so kami terus gerak pergi waterfall....view kt waterfall sangat menenangkan jiwa dan mata...waahhh...aku suka suasana hutan macam ni...ngenge....so nie la view dia...(pic kami mandi xdpt upload...bahaya2~ hee)

pintu masuk

kami semua except aku (as usual)

banyak batu kn??? sakit kaki terhentak kt batu2 ni

tenang je air sungai dia

Sangat puas mandi kat sini..nnt bila kewangan mengizinkan n de masa lapang lg leh g lagi...hehehehe...nanti nak try pergi ranchan lak..excited2~ sebelum balik macam biasa..tengok wayang dulu..kali nie tengok HOP...cerita nie tentang easter bunny yang pergi ke dunia manusia dan ayam2 yang comel n montel nak rampas takhta n kuasa easter bunny...kejam but cute! <3<3<3 kawaii~~~~

semua muka kepenatan but still nk g cinema






nak tengok trailer movie HOP klik SINI~~
ok...aku paling suka si ayam kenit nie..comey!!!

damn cute!



Sampai sini je dulu ye...roomate da membebel2 suruh blah dr cais (library)..hahaha...tata sygs~ salam..

3 000 pengomen tegar:

Caddie the cad said...

smart gmba kat cermin ^__^ boleh wat gmba profile kat fb tu

Mie Hishamuddin said...

owh tedah..sik mok kamek...huduh ya amat...haha..

SyakiLa said...

waa mie kan bes lau ak ada sma..huuu