tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 23 April 2011

ORANG BODOH & ORANG PANDAI

Orang BODOH = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)
Orang pandai = takde motor, takde kereta, takde LRT tapi ada otak (kes suka
numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang BODOH = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi
gi minum gak kat cafeteria kena bayar plak tu
Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi company punya nescafe, milo,
biskut bla bla bla angkut bawak balik !!!!

Orang BODOH = beli suratkhabar sebab nak tengok nombor ekor je pas tu buang
Orang pandai = orang yg tunggu org ***** buang pas tu dia kutip... dapat
baca semua sekali wo

Orang BODOH = kentut kuat? kat office pas tu bangga ngan baunya
Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi) baunya... boleh buat unta
sakit perut! dhab pun koma sekejap! pas tu bermati-matian salahkan member
sebelah guess sapa member sebelah tu?...si bodoh yg kentut kuat tula!)

Orang BODOH = ada masalah cerita kat orang pandai
Orang pandai = dengar masalah orang ***** pastu cerita kat orang ***** yang
lain, pas tu memperbodohkan orang bodoh tu...jadinya orang bodoh yang pertama
tu jadi bodohs (plural)

Ada lagi...

Orang BODOH = orang yg buang masa baca cerita ni!
Orang pandai = saper yang forward cerita ni... h?? h?? h??...aku la tu...
jadi yang mana satu pilihan bijak?


p/s:agak KEBENGONGAN..nie gara2 member aku forward kt aku la nie....hahah...







0 000 pengomen tegar: