tabung masa depan

penguat semangat

Friday, 6 May 2011

hati dup dap dup dap~

Salam bloggers tersygs~ ^_^

Hati makin menjadi-jadi 'dup dap dup dap' pas settle last paper pagi td..heee...nie semua gara-gara tgk kawan2 blk td (salwa,ala,roe n zatul)...x lama da mie..ahad nie je...excitednye!!! owh gedix sudah aku...hehehe...

excited sgt tu yang pic nie over besar..hee

Pagi tadi punya paper ( figure drawing) alhamdulillah senang :) ..ramai orang habis awal tauk! hehehe..terlampau senang mungkin...hehehe..tp apa2 pun tggu result keluar nnt..yeah!! harap segala usaha aku sepanjang sem nie berbaloi la hendaknya..amin ya rabbal alamin.. ^_^ doa2 kn la ye...syg korang lebih la macam nie..hee.. (ok! ayat bodek! hahaha)

Now sedang menghitung hari, jam, minit, saat untuk sampai ahad nanti..hehehe...kenyataannya aku xpack bag lagi..xsimpan pun barang2 yang nk ditinggalkn dlm stor lagi...hahahaha...sangat malas! ish2...jangan ikut perangai aku ok! hahahaha...malam nie start pack..siapa mau  tolong? saya bg gula-gula satu.. ^_^

Da nak balik nie sedih pun ada sebenarnye...sem nie banyak mencatatkan kenangan kt aku sama ada buruk atau indah..tapi xkisah la..tu semua mengajar aku menjadi lebih matang..bukan selalu nak dapat pengalaman nie semua..hehhe... Aku sedih gak sebab kesian dengan roomate tersayang aku tu haa..x balik dia sebab amik antarsesi...x pe2..demi masa depan sha...basya!!!!!!!! sayang ko lebih yunk oii..hehehe...


haaa..nie la NIK SHA..syg aku kt unimas nie...jangan kacau..sudah berpunya..hahaha..

Da la..penat aku bebel-bebel..korang bukan nak baca pun..ok2...korang baca (pasan!)...hehehe...thanx kpd sesiapa yang rajin follow setiap entry aku selama nie..(ok xde!) hehehe...:)) sebelum berangkat balik ke rumah tersayang aku kt KL tu aku akan update lagih..lagih dan lagih! ah,xkira korang suka ke x..aku tetap akan update lagi...hahaha (evil laugh)...adioss semua~ sarang hae! salam...

1 000 pengomen tegar:

Shark_TaLes said...

makin comel blog anda:)