tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 30 June 2011

saya budak kuno

Assallamualaikum semua... ^_^
Yeah! Nampak tak tajuk entry over  semacam tu? hahaha....'BUDAK KUNO' atau lebih tepat ketinggalan zaman (merah nyah!) Actually tuju pada diri sendiri..sobs T_T Yela, pasal dunia blog memang agak ketinggalan~ sobs..sedihkn? ok xsedih pn =.="

Sebenar-benarnya aku baru dapat buat BLOG FEED..ye baru buat, ketinggalannya aku T_T sobs~ tu pun lepas terbaca entry kat blog kak fyna (klik kat nama kak fyna if nk tgk blog dia..dia cun aww~ ^_^ ) tentang tutorial auto publish kat facebook .. haa, yang tu pun baru dapat buat =( sangat kuno kn? sobs.. T_T  x pe2, now da tau da ^_^ hee.. beribu-ribu terima kasih kat akak cun tu =) 


nie header blog akak tu..lawa kn? kalah header buruk aku =.="

nie blog feed yang aku da buat tu =) yeay!

gambar nak kecik je kn? =.=" ahahaha...
Untuk picca yang auto publish kat facebook tu belum ada lagi...heee..baru buat kan  ^_^"

Duk sengih sorang-sorang mcm org tebiat sebab da ada blog feed sendiri =) sebelum nie jeles tengok orang punya..^_^" heee..sudah-sudah, nk layan perasaan happy sorang2 (x ada sapa pn nk teman T_T).. 


next entry pasal cincin idaman dimiliki org~ kontroversi betul! hahaha..


cincin idaman dimiliki orang

Salam semua ^_^

Tragis betul tajuk entry aku nie..hahaha..straight to the point ye :) mak yang curik cincin aku tu! hahaha..tipu je! Mak beli cincin baru, cincin emas..jarang sangat2 aku nk suka barang kemas nie..plg koman pun aku suka silver or mas putih sebab lebih ekslusif even dia murah :) heee..x heran la cincin mas tu milion trilion sekali pun, tetap suka cincin silver or mas putih :) (tp nikah kena cincin emas gak ke? gatai! ahhaahha)
fall in <3

Pattern cincin mak tu sangat2 la aku suka...trendy kot! kira mak aku up to date la..haha..poyo je aku.. ^_^" n now da fall in love gila2 dengan cincin tu! <3<3<3 aku duk siap bodek2 mak aku..hahahha..


haa..nie la dia! poyo sat tp bukan aku punya pun T_T



simple kn? tapi aku suka :) heee...
bawah nie dialog aku dengan mak aku =) (sesi membodek mula)


MIE: Mak mie nak cincin tu boleh? wink2 (kenyit2 mata gedik..hahahaha)
MAK: Mana boleh..mak baru beli dapat kat kau..habis pe ada dengan mak? (buat muka konon2 marah la tu..hahaa)
MIE: Alaaa..boleh la mak...mie suka sangat cincin nie..plsss
MAK: Tak boleh2..(geleng2 kepala)


So nampak tak yang aku xberjaya pujuk? T_T sedih gila =(...tak pe mak..dah kaya nnt mie beli banyak2 (eksyen dengan mak..hahaha) da2, nak layan perasaan sedih...konon sedih la kn..hahaha =)


Monday, 27 June 2011

double happiness

Salam semua!!!!!!!!!!!!!! (over excited!)

muka budak excited tu..

Wahh..finally dapat bukak blog balik..ulang suara! DAPAT BUKA BLOG BALIK! ok, over kejap...mana x over, sebelum nie blog TERsayang nie hilang..sobs T_T tiba2 je hilang tapi x kisah la,now da dapat balik... weee! <3

Semalam saja2 la gatai nak buat blog baru la kononnya..heee =.=" so buat la dari mula sampai habis..sekali usha2 balik jumpa blog lama,main sorok2 la tu..hahaha..sangat2 teruja time tu!! n now mulakan menghapdate blog semula..agak kekok sbb da lama tinggal tp x apa, strt dari mula smula...(rasa mcm blogger baru pulak..ahaks~)

2nd sebab happy sebab hari nie 1st day kerja..ala kerja biasa2 je :) xkisah la...asalkan dpt duit sementara cuti sem nie dari xdapat apa2 kn..hehehe...

muka nak poyo je kn? hahahaha..

blur gila =.="

suka tengok card nie..comel!

Kerja kat Hinode Shop, Giant Batu Caves...kedai barang2 sourvenir la..cute2 barang dia..eh korang jangan saja2 nak datang melawat ye..sure2 xjumpa sebab mie menyorok! hahahaha....ok perasan! sapa la nk lawat ko mie! (monolog dlm hati je =.=") adoi.. da la, bukan main banyak aku membebel~ mmg minah kepoh kn? hahahaha..da2 mie...ish! x boleh stop pulak..=.=" (korang pn mls layan da kn? layan je..hahaha) ok la..nie betul habis :) nak p tido..sok shift pagi so nak kena bangun awal..tata semua..salam sygs~ ^_^ <3<3<3