tabung masa depan

penguat semangat

Monday, 27 June 2011

double happiness

Salam semua!!!!!!!!!!!!!! (over excited!)

muka budak excited tu..

Wahh..finally dapat bukak blog balik..ulang suara! DAPAT BUKA BLOG BALIK! ok, over kejap...mana x over, sebelum nie blog TERsayang nie hilang..sobs T_T tiba2 je hilang tapi x kisah la,now da dapat balik... weee! <3

Semalam saja2 la gatai nak buat blog baru la kononnya..heee =.=" so buat la dari mula sampai habis..sekali usha2 balik jumpa blog lama,main sorok2 la tu..hahaha..sangat2 teruja time tu!! n now mulakan menghapdate blog semula..agak kekok sbb da lama tinggal tp x apa, strt dari mula smula...(rasa mcm blogger baru pulak..ahaks~)

2nd sebab happy sebab hari nie 1st day kerja..ala kerja biasa2 je :) xkisah la...asalkan dpt duit sementara cuti sem nie dari xdapat apa2 kn..hehehe...

muka nak poyo je kn? hahahaha..

blur gila =.="

suka tengok card nie..comel!

Kerja kat Hinode Shop, Giant Batu Caves...kedai barang2 sourvenir la..cute2 barang dia..eh korang jangan saja2 nak datang melawat ye..sure2 xjumpa sebab mie menyorok! hahahaha....ok perasan! sapa la nk lawat ko mie! (monolog dlm hati je =.=") adoi.. da la, bukan main banyak aku membebel~ mmg minah kepoh kn? hahahaha..da2 mie...ish! x boleh stop pulak..=.=" (korang pn mls layan da kn? layan je..hahaha) ok la..nie betul habis :) nak p tido..sok shift pagi so nak kena bangun awal..tata semua..salam sygs~ ^_^ <3<3<3

3 000 pengomen tegar:

Aim Zulhashim said...

besok kite datang. haha~

Mie Hishamuddin said...

@ Aim Zulhasim
datang la...sure orang menyorok..hahahaha....

ncha.hawari said...

kau keje giant batu caves tuuuu je ke? adeh...! dekat gile plak gan uma aku. keh3... happy working btw. :D