tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 30 June 2011

saya budak kuno

Assallamualaikum semua... ^_^
Yeah! Nampak tak tajuk entry over  semacam tu? hahaha....'BUDAK KUNO' atau lebih tepat ketinggalan zaman (merah nyah!) Actually tuju pada diri sendiri..sobs T_T Yela, pasal dunia blog memang agak ketinggalan~ sobs..sedihkn? ok xsedih pn =.="

Sebenar-benarnya aku baru dapat buat BLOG FEED..ye baru buat, ketinggalannya aku T_T sobs~ tu pun lepas terbaca entry kat blog kak fyna (klik kat nama kak fyna if nk tgk blog dia..dia cun aww~ ^_^ ) tentang tutorial auto publish kat facebook .. haa, yang tu pun baru dapat buat =( sangat kuno kn? sobs.. T_T  x pe2, now da tau da ^_^ hee.. beribu-ribu terima kasih kat akak cun tu =) 


nie header blog akak tu..lawa kn? kalah header buruk aku =.="

nie blog feed yang aku da buat tu =) yeay!

gambar nak kecik je kn? =.=" ahahaha...
Untuk picca yang auto publish kat facebook tu belum ada lagi...heee..baru buat kan  ^_^"

Duk sengih sorang-sorang mcm org tebiat sebab da ada blog feed sendiri =) sebelum nie jeles tengok orang punya..^_^" heee..sudah-sudah, nk layan perasaan happy sorang2 (x ada sapa pn nk teman T_T).. 


next entry pasal cincin idaman dimiliki org~ kontroversi betul! hahaha..


1 000 pengomen tegar:

fyna said...

eceh...da pandai..bagus la =)