tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 24 July 2011

finally meet my vampire

Salam semua! ^_^
ok now over excited
mie da jumpa da kawan mie yang mie nak jumpa sangat2
tapi selalu je tak ada peluang nak jumpa


but never mind la
da meet pun tadi ^_^
wee!!
thanks to him for coming!


kami kawan since bulan 10 tahun lepas
da 10 bulan kami kawan
macam2 da tempuh
tapi setakat dalam phone and skype je la kan
nak jumpa punya la susah
hee ^_^"
sorang kat kl and sorang kat johor
if dia kat kl mie lak kat sarawak =.="
kalau dua2 kat kl pun ada je yang menghalang
macam mana la nak meet kan

tapi pe pun kami sangat rapat
kami rapat as fren =)
anything i'll tell him
dia la my along, my vampire and 
also my good and closed fren
^_^


seyes tak sangka dapat meet
actually time lunch break tadi dia ada call
kata da nak datang
but i though dia just main2 cz dia selalu mcm tu =.="


tapi after mie abis kerja tengok phone
banyak gila mscall dr dia
mie call balik
and he said that he's already here (giant batu caves)
tengah lepak makan kat kfc
macam tak percaya pun ada la kan =.="


mie yakinkan diri gak pergi kfc tengok tapi seyes dia ada
dia tak tipu ^_^
rasa berdebar2, over happy, nak melompat
nak menjerit semua ada
tak sangka kot!


tapi dapat lepak kejap je T_T sobs~
mie kena balik nanti mak ayah risau pulak 
sedih la gak kan
but never mind 
i'll meet him next time ^_^
can't wait till that time come 
wee! XD

mood macam love2 terbang nie

malam nie tidur dengan senyuman lebar =D
so till then
see ya
salam ^_^

3 000 pengomen tegar:

Anonymous said...

xmcm gaya kawan pn cite. hik3... pakwe baru, yeah! pe nama??? aku dh jd 4lower blog kau ni. ha, bangga x? haha

Syakilaa said...

mie awat x tunjuk pic vampire hg tu?nak nengok...hhahahha

Mie Hishamuddin said...

ohoh! seyes member baik..sangat baik =) banyak tlg of susah sng...kira kwn yg sgt2 boleh diharap =)to anonymous..thnx cz follow blog huduh mie nie =)