tabung masa depan

penguat semangat

Tuesday, 5 July 2011

jejak kasih

Salam semua ^_^

Sorry been bz lately nie..adoii =.=" memanjang shift petang
balik da tgh mlm so apa lagi, tido terus la.. krrohh2! hee..
huduhnye la perangai =.=" 
Nie dapat post new entry pn sebab cuti hari nie (isnin).. =)

Hmm ok, tajuk entry mcm jiwang2 je kn? hahaha..agak la~ 
Actually da lama da nie
 just baru ada masa n mood nk post..ngee (pemalas)

Semua nie start dari sorang member lama
kami kawan since drjah 3 thun 1999 time tu,
 dia upload satu pic lama time kami sek rendah drjah tiga dulu
semua muka sememeh je
berhingus sana sini
tapi skrg semua dah handsome n cun melecun da
da boleh jadi mak n bapak budak da pn (gatai gila =.=")

nie la pic dia :) 

muka aku harus la tutup!
malu sebenarnye, huduh semacam..tssk

introduce u all : mastermind jejak kasih nie =)

nama awek cun melecun nie NURUL HANAN
nak tengok FB dia? klik SINI


memang cun kn? hehehe...
disebabkan beliau lah kami dapat meet balik kawan2 lama
mcm agak tragis je..
hahahaha =D
tp apa2 pun thnx a lot to her cz da pertemukn kami semua semula..sobs T_T
eceh kunun sedih!
=D

da la, xmo melalut lebih
till then
see ya guys! =)
salam

0 000 pengomen tegar: