tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 20 July 2011

tak nak tapi terpaksa =.="

Salam semua!
tajuk entry semacam je? ^_^"
hahaha
actually nie ada kena-mengena dengan kerja mie sekarang


ok2 nak tanya
korang suka ke if korang nak shopping
then ada orang ikut je belakang korang?
tak kan..kan..kan?




apa dalam kepala atau hati korang berkata:

1. Apa, ingat kita nak curi ke?
...
2. Barang tak de la lawa  and mahal mana tapi ikut macam 
pak guard, konon barang yang dorang jual nie berjuta pulak!
...
3. Hish! Apa minah nie...ikut2 pulak..
bikin panas je..hilang mood aku! grr
...
4. Apa ingat aku kemaruk sangat ke dengan barang kau nie?





nie antara yang korang fikir kan?
seyes!!
mie pun fikir macam tu
sangat2 tak selesa
boleh terbantut nak shopping tau
terus hilang mood
dari excited2 nak beli terus CANCEL ok!




but now mie ada kat tempat 'sales assistant' sendiri
baru faham perasaan dorang yang TERPAKSA ikut korang2 semua
bukan kami nak
ulang suara!
KAMI TAK MAHU PUN!
tapi kami terpaksa =.="
tu kerja kami
tugas kami membantu customer sebenarnya

tapi yela
siapa suka kena macam tu kan?
orang ikut je kita mana kita pergi
ye..
faham2
mie pun rasa yang sama tapi sabar je k
buat2 tak nampak je da la
shopping je macam biasa


nie la antara 'tip-tip shopping' dari cik mie kepada anda2 semua
eh lari tajuk pulak ^_^"
tak kisah la
layan kan je =D

till then
see ya
salam ^_^

2 000 pengomen tegar:

Anonymous said...

ahhh :p benci org duk ikot kat kdai >.< kalau nk perlukan pertlngan atau nak tnye ak panggil je custormer service tu >.< rase cm kene stalk lak.hahahaha

Mie Hishamuddin said...

hahahaha...nak buat mcm mana...tu da kerja kami...nak tak nak kami tetap kena buat =)
pernah customer halau suruh jangan ikut, kami senyum je tapi tetap ikut..sebab tu prosedur..=)