tabung masa depan

penguat semangat

Tuesday, 23 August 2011

kemunculan semula

Salam
yeah! jeng-jeng

ini adalah satu entry yang sangat g e d i x
atas kemunculan semula
gara-gara menyepikan diri untuk mencari sesuap nasik
ohoh!
sangat sedih lagi tragis
b . u . d . g . e . t  orang heran la tu?
ok mie tau TAK! T_T

tapi korang bukan macam tu kan?
eceh! mengharap lagi tu!
tehehe... 0.o


kunun mengharap uolls always with me
ok2...
sebenar-benar benar benarnya la kan
cheq duk busy kerja 
sampai diabaikan terabai mengabaikan
blog tersayang nie..sobs!!
maaf!

but now da boleh fokus beribu-ribu lemon kat blog
sebab cheq da berhenti kerja
last kerja sabtu lepas
disebabkan itu la dapat jenjalan dengan adik tersayang ahad lepas
pi round2 masjid jamek jalan tar and times square
tapi maaf la ye
gambar tarak sebab mie macam 'orang mati laki' / 'artis keluar mahkamah'
adik mie la yang cakap kan (klik sini2!)

tu semua gara-gara pakai contact lens melampau lama
pasal nie nanti mie update lain ok =)


 p/s: banyak gila aku merapu! ^_^"
 maaf ye..nie baru pendahuluan..isi pertama, kedua dan berikut-berikutnya belum lagi..




ok2..korang pun boringkan mie bebel panjang
straight to the point                                                boom! langgar dinding..hahaha
maaf-maaf ^_^"


since da bersenang-lenang tak kerja nie
mula la rajin nak kemas bilik and rumah
 yang tak berapa nak terurus time busy mengalahkan PM dulu tu
tehee~


and hasilnya
menemui fosil-fosil penting yang tidak tersusun
dalam wardrobe kecil mie tu
tehee~


pin-pin yang akhirnya tersusun rapi!

shawl, tudung, inner and inner neck yang tak banyak mana 


kalau barang-barang nie boleh cakap..hish!




so till then..
see ya uolls~





1 000 pengomen tegar:

shukzZz said...

amboi, koleksi tudung yg tak banyak mana ea, huhu bleh bukak gerai kot kat masjid india tu mie~ haha