tabung masa depan

penguat semangat

Friday, 26 August 2011

pheeww~ lega! ^_^

Salam bloggers
woot woot~ ^________^
hee...over happy pulak!

darjah ke'happy'an meningkat secara mendadak sehingga mencetuskan satu fenomena yang pelik dalam diri ku dan sehingga mendatangkan masalah kepada bencana alam..

heh???
pe la merepek nie? 
maaf la..
makin sewel sejak da nak raya nie...
hahaha...

ok la ok la
sebenarnya da siap buat kuih da semalam
ngeee... ^_^
just tinggal semperit je tak buat lagi
tak pe tak kisah
asal da siap satu =)

ohoh!
yang special request by my sis pun da buat
so far family sangat  s . u . k . a  kek batik tu =)
nanti nak buat sikit la bawak balik sarawak ^_________^

btw layan je la pic sampai terkeluar biji mata
ahaks~





tak banyak pun gambar 
yang korang sampai nak terkeluar muntah hijau, terkeluar biji mata semua
btw, cik mie busy masak nyah~
tak sempat nak snap banyak-banyak gambar

so layan la merapu merepek kerapu kerepek mie nie ye..
so till then
see ya! ^_^

4 000 pengomen tegar:

al_hakim said...

nak rase!

Mie Hishamuddin said...

boleh rasa tapi after berbuka nanti =)

al_hakim said...

haha..post la ea

Mie Hishamuddin said...

hahaha...nk post ke mana la tu...xpe2, amik pic tu copy and then print..tu kira post la ea? hee =)