tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 28 August 2011

sahut cabaran!

Salam bloggers~
fheeww..
tired gilak kamek!
ohoh! 
terkeluar pulok da bahasa sarawak..
maaf2 =.="

nie semua gara packing untuk balik kampung hari nie
oh hooray!!

 balik kampung ooo balik kampung
hati girang.........



okdiammie! =.="
nampak tajuk entry tu2 kat atas tu
ye!!
mie nak sahut cabaran ayah
beliau ( ohoh! beliau kau..) suruh edit blog beliau
sini2! klik sini
edit mana patut and tak mahu crowded macam blog mie =.="
(bold besar2..coz i admit it T_T)
coz that blog is for bussiness oke!

monolog dalaman: ohoh! pandai ke kau nak edit tu mie oii? layak ke? adoyaii~ blog sendiri pun terumbang-ambing lagi...tapii...................
haa..ada tapi tu...
tapi..tapi..tapi..
ada  h a b u a n  kot~

if mie tolong edit dia akan bagi external hardisk dia tu kat mie
ye..hadiah dia bukannya
ferrari car
lap top apple
iphone
ipad
mahupun
sebiji banglo dalam tasik
(ok..itu memang sah2 tipu..hee)

nie la dia..siap de mickey2 lagi

cuma external hardisk yang kecik cenonet
tapi mie sangat perlukan mende alah tu
ye saya tak banyak duit nak beli sendiri
sobs! T_T

tapi tak pe..
apa2 pun buat dulu
habuan ke hadiah ke
belakang kira
yeaahh!
aja-aja fighting!!

hambek kau senah...
berkobar-kobar mak..
hahahaha..

wish me  l . u . c . k  yaww~
maceh ^_^
ok la...
till then 
see yaa~

2 000 pengomen tegar:

Nor Aliah said...

haha,,,comelll :)

Mie Hishamuddin said...

heee....pe y comelnye ya?