tabung masa depan

penguat semangat

Tuesday, 13 September 2011

finally!!!!!

Salam semua!
oh2 sangat happy!!
finally dapat on9...
^_______________________^
hambek kau punya happy dapat on9 =)
hee

^__________________^

maaf la kerana mengabaikan anda-anda semua..
mungkin tertunggu2 update dari beta...
hahaha
siapa la yang nak heran tu
sobs T_T

been busy lately nie
hwaa!
BUSY cari rumah sewa 
(yela da kene tendang dari kolej..huh!)
BUSY alih barang ke sana sini
then
BUSY cari rumah lagi
BUSY tu ini
ohhhhh!!!
sangat penat okey!

terduduk kepenatatn

and finally da ada tempat untuk stay
just for awhile kot
now just sewa bilik
ada 14 orang dalam satu rumah
tapi hanya ada satu toilet
what???!

thats why nie just for awhile
mie and the gang nak cari rumah untuk stay
much better dari bilik
so masih meneruskan pencarian yang masih tak tahu mana penghujungnya
adoiii

Ya Allah
berikan lah aku kesabaran yang tinggi
permudahkan lah perjalanan ku dengan hendak-Mu
Amin.....

pray for me yaww
so till then
see ya  =D

1 000 pengomen tegar:

Maya Lisa said...

hai sayanggg ~ maya suke lagu blog awak ni !! suke sangat... jar of hearts ~~