tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 24 September 2011

satu tahun lagi......

Salam...

satu tahun lagi???
satu tahun pe?
suspen2 (geleng2 kepala)

ok2
actually da bertambah da umur untuk satu tahun lagi
awww~
da tua nyah~
tau ke?
baru 21 je pun
 XD


one of my friend kt fesbuk yang bagi video nie
thanks to her eh him eh her
er...err...
hahahaha..
macam sewel je pun aq nie..

                                                                                                                                                                    

semalam tepat pukul 12 ada la bape kerat member mie yang msg wish my bday
macam agak sedih la jugak kan
sobs T_T
tapi fikir baik balik
maybe dorang lupa =)

yang geng satu rumah 
Salwa , Ila and Ala
dorang la paling mie sakit hati!

salwa

ila

ala

semalam bday mie dorang macam tak ingat langsung kot
pi bantai tidur terus
sakit la jugak hati tu

then pagi tadi still macam tu
grr! marah nie..marah nie


bila Ala n Ila dah bangun and mandi semua mie rasa pelik sikit
perangai dorang lain
konon semua bajet nak moody la tu
hahaha

then tiba2 si Ila panggil 
dia duk pot pet mende ntah
merapu2 je pun 
last2 pusing tengok si Salwa n Ala duk senang hati melalak lagu bday sambil pegang kek
terkejut mak nyah!
hahahhaa
mau lompat dari tingkap rumah gamaknye

terharu seyh!
thankayu beb!
sayangs korang a lot!

opss...gambar tak ada
terkejut tak ingat pe da
hee
ampun ^_^"

till then
see ya ^_^



p/s: maaf la ayat meleret2 meleleh2 je entry kali nie...da lama tak update kot! and futhermore tengah rush nak pi sambut bday sendiri dengan member2 (bajet retis la tu! hahaha)

0 000 pengomen tegar: