tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 10 September 2011

selamat tinggal semua......T_T

Salam all,
sobs...sobs..sobs..
goodbye all!
especially goodbye KUALA LUMPUR!



mie akan meninggalkan kamu 
dan terbang ke SARAWAK esok pagi...
sobs..... T_T
mungkin tak akan balik untuk setahun
mungkin la..
but who knows right?

pinjam pak cik G punya gambar
mood sekarang macam nie..
meraung hentak2 kaki dalam bilik sampai berlubang lantai
OH HUDUHNYE PERANGAI!

until now mie still tak pack apa-apa
nothing ok!
seyes tak ada mood nak balik sana T_T

sedangkan nak kene gerak pi airport pukul 9 pagi nanti
flight pukul 12.55
(saja gerak awal takut tak sempat)
tapi sampai sekarang tak buat apa lagi
 (oh dok update blog boleh pulak? bagus la tu! )

hadoii!!!
da la..nak packing sikit2 nanti habis la 
=.=  hmm.....

will update later
yang pasti mie da ada kat sarawak time tu
so till then
see yaa 


(p/s:tak ada mood tapi entry tetap nak colourful..CRAZY GIRL~)

8 000 pengomen tegar:

al_hakim said...

semoga selamat sampai ye

ncha.hawari said...

hihi. gudluck girl! c u in unimas. pape probs roger lah.. :) tc.. hv a safe journey..

Mie Hishamuddin said...

@al-hakim :

tq =) insyaAllah =)

Mie Hishamuddin said...

@ncha.hawari

insyaAllah dear =) u too.. c u soon =)

www.myobw.com said...

semoga selamat sampai dsana.. ye! miss u!

jangan lupa like taw..~

✿ cik pieQa ✿ said...

dah nak balik unimas ye.
sabar2 ye, cik pieQa pon dah 3 4 x histeria bila pikir kena balik unimas. huhu !
brat kaki ni nk melangkah.
lagi berat tangan ni nak packing barang.

Erney Afeyza ♥ said...

Kenape sy nak follow x boleh eak? da 2 ari sy try,: Im a bit stuck here

ShahFaiz said...

hahah....selamat kembali ke unimas...