tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 5 October 2011

entry balas dendam~

Salam semua!
rindu tahap dewa dengan belog mie nie..
lama gila da tak hupdate since last update dulu kan?

maaf kengkawan~
maaf la
been busy
assignment jangan cakap la
bertimbun-timbun
sketch sana sini edit sana sini
penat mak, nyah!

lagi satu and sebab paling utama ialah TAK ADA LINE INTERNET!
nak mengharap pi CAIS (library) U tu?
ohoh! jauh kot!
da la duduk luar sekarang
sobs~ T_T

ohoh! btw mie da pindah rumah baru da
pindah lagi? O.o
hahaha

p/s:maaf la..tak ada pic rumah pulak...busy sangat =(

dulu duduk rumah kedai je
now da pindah banglo
(banglo? bapak kaya ko mie!)
oh tak kaya
rumah besar means besar juga bilangan orang yang duduk dalam rumah tu

ada 4 bilik 3 bilik air
sangat selesa and luas
rm1200 every month 
so kuantiti orang yang duduk dalam rumah tu 12 orang
so kena sangat la dengan bilangan orang kat dalam rumah tu
kan?

______________________________________________________________

hari tu pi shooting kat india street, kuching (bukti busy dengan assgmnt..hahaha)
so nie pic shooting hari tu~
layan je la pic
malas nak bebel panjang2































memang entry balas dendam nie
berjela entry kali nie..
hahaha
tak kisah la

so till then ya guys
see yaa

2 000 pengomen tegar:

Nurul Naqibah Hishamuddin said...

suke tgk pic mie yg angkat tgn tu..
posing gilew tu.. terbaek + mantop...

fyna said...

sakannya bergambar!