tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 27 October 2011

orang lain ada mie tak ada T.T

Salam bloggers
kita bertemu lagi setelah sekian lama mie menyepikan diri
maaf la yang teramat sangat kerana mengabaikan anda2 semua
busy mengalahkan PM je sekarang nie

gila skema ayat haku!
guling2 jiran sebelah baca!

oh oh oh
saya da ada bb!!
not blackberry bukan juga bb cream tapi ia adalah broadband
ok ok ok saya tak kaya macam awak and awak ada blackberry
saya ada broadband je pun
sobs~~
syukur la~

sudah2...tamat da drama swasta tangkap leleh tadi
abaikan~~~
ahaks

oh btw
happy deepavali to indianese outside there
bawak balik sikit ladoo untuk mie

curik hencik Google punya~

korang tau ladoo tu pe?
sejenis manisan yang berwarna kuning and de sikit2 merah
sedap!!!
mie sangat la suka mende alah tu!

nie pun curik hencik Google gak =)
haa nie la ladoo yang mie cakap tu
sedapnye....................
teringat pulak ladoo kat jalan TAR
hwaa!!! nak balik KL
sobs...=(

lagi pun hari nie korang cuti kan
untungla korang la duk goyang kaki je kat umah
mie kat sini still kena terkangkang lari ke hulur hilir pi kelas tauk!

for your information
kat Sarawak kami tak amek cuti sempena Deepavali
so korang duk syok2 tak kerja tak sekolah
mie kat sini still de kelas macam biasa
sobs~
sedih tauk!

tapi.......
mie ada cuti hari gawai...
korang ada?
tak ada kn?
hahahahahha
REVENGE
(perangai budak2..haish!)

ohoh! cuti raya haji nak dekat da
excited tu excited tapi nak excited buat pe
mie tak dapat balik KL pn
member kat U lain semua balik
untungla stdy semenanjung je pun
boleh la balik
mie? sobs
raya sarawak je la
sobs T_T

awal tahun depan cuti sem baru balik
sobs
KL tunggu kepulangan mie ok
sobs! T.T

sudah2 drama tangkap leleh pulak da tengah malam buta nie
haish~
sudah mau pi tido
sok ada kelas agi nie
mie pi tido dulu naa

till then
see ya =)

0 000 pengomen tegar: