tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 29 October 2011

terjah blog orang!!

Salam bloggers~
kabare? waras?
ohoho! jowo mana la sesat kat blog mie nie..
adeh =.="

btw mie baru lepas terjah blog orang
(bajet NAS AHMAD la =.="')
jeng..jeng..jeng
nie dia!!!
 .
.
.
http://www.fizgraphic.com/
yeah!! 
nie blog bertuah yang sempat mie terjah hari nie
en. Apit !!!!
boom..pung..pang..pung..pang....
hahaha...
macam menang cabutan bertuah je pun =.="

blog nie sangat berguna
dia banyak sangat buat tutorial
especially photoshop tutorial
(ribu melon like!)

blogger bertuah nie gak tak kedekut ok!
banyak bagi doodle free kat followers dia
tak percaya tengok SINI2!

korang yang followers dia je la yek
boleh copy doodle tu secara percuma
ye secara PERCUMA
orang lain ada? 
tak ada kan?
so pe lagi!
cepat2 jadi followers dia ^_^


for those yang tak ada blog boleh gak usha FB dia
.
.
.
.

http://www.facebook.com/fizgraphicdotcom
.
.
.
.
.
.

kat bawah nie mie ada contoh2 doodle yang en. Apit nie buat...
maaf la en. Apit..
saya copy doodle2 awak =.="





kawaii!!

comel tak?
comel kan?
mie pilih yang purple bawah sekali tu..kawaii!

ohoh! korang boleh gak tempah doodle kalau korang nak
ada banyak lagi doodle lain kat blog dia
pi la tengok kat sini ok?

so till then ya guys
tata
salam ^_^ 


3 000 pengomen tegar:

Saddila said...

hye awak ! anda DI TAG !

Mie Hishamuddin said...

wow...di tag...kena jawab nie =)

Hafizzi Aziz said...

wah! terima kasih ye terjah blog apit tue..
hmm lesung pipit tue mahal..
nak pinjam boleh? berapa ye sewa sejam?
kih3..hepy blogging..