tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 23 November 2011

header baru

Salam semua ^_^
anyong!!

pi naik atas sat
nampak header baru tu?
tak pun tengok bawah nie





ngenge..baru buat semalam

bodoh2 and simple gila
otak pun hang semalam
tak tau nak design macam mana da
so main buat berdasarkan doodle yang mie amik kat Apis

ingat lagi sapa?
tak ingat tengok SINI
maaf la..doodle awak sangat la cute miut ^_^"

tapi i dont know how nak buat background header tu transparent
dalam photoshop da buat transparent da
tapi masuk sini jadi macam tu pulak
hmmm...siapa boleh tolong mie??

oh and hope korang yang da muak tengok header lama mie tu boleh la bernafas dengan tenang and lega sekarang =)
hahahaha

till then uolls~
nak pi main rowing (mendayung) di tasik Unimas..
ngee..^_^ 
tata..Salam


2 000 pengomen tegar:

Rina Supian said...

Dik betul ke ejaan tu...mata paslu si sepet?? Maaf kot akak yg tersilap.

Mie Hishamuddin said...

@Rina Supianadehh..haah la! malunya..hahaha...will change it a.s.a.p! waahh..nyorok dalam slimut cmni