tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 19 November 2011

mengidam header lawa

Salam semua!
jeng..jeng..jeng..
mood saspen2..

mengidam?
apakah? 
ok..nothing just jeles tengok header bloggers lain yang lawa..
antara header bloggers i admired most:

http://myzaali.blogspot.com/
blog member satu sek..pi la tengok..seyes lawa! yang nie header paling mie admired!

http://adrinastory.blogspot.com/2011/04/them-totally-them.html

http://www.dangobunny.com/page/2/


so apa pendapat korang? 
lawa kan?


yang mie punya? haish..
tak tau nak kata la ^_^"
jauh dari lawa and lebih dekat kepada buruk tapi tak terlampau dekat..
apa aku merepek nie? -_-"

teringin nak buat header lawa lagi comel tu sendiri
 tapi selalu je tak dapat spend time nak buat dia..
assignment berlambak2
bila relax tak ada assignment agak kemalasan pulak kan..
tsk..tsk..tsk..


alangkah bagusnya kalau ada orang yang baik hati tolong buatkan header blog mie nie..
~_~ (muka menggarap)
tapi berangan je la
tak ada sape nak buatkan pun..
nak tak nak buat la ko mie sendiri..


tengok la one day nanti bila rajin mie buat la sendiri =)
doa2 la mie rajin cepat ye kalau korang da tak tahan tengok header huduh mie tu..
hahaha..


btw till then guys~
masih ada assignment menunggu mie tu
angan2 ada header lawa tu letak tepi dulu =)


see yaa~
salam~



3 000 pengomen tegar:

Aesya Zealous said...

header kite pun xlawa

Man Mala said...

header saya sample je. header yg menarik ptg jgk menarik visitor. sng nak ingat...

tolong vote my entri... http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html

HujanMenjerit said...

mie pandai buat header at least. saya tak reti T-T

nak tukar headerrrrr~