tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 30 November 2011

nak tipu pun beragak la kan

Salam bloggers~
anyeong!

nak kata panas..tak~
malam nie sejuk la juga kan
(kenyataan kipas depan muka, mana tak sejuk...hahaha =D) 
http://matcuoi.com macam hencik kat sebelah nie haa~
hmmm, btw apa perasaan korang kena tipu?sakitkan? sama la dengan mie sekarangmacam nak buat macam nie...
http://matcuoi.com

ada someone yang baik hati lagi pemurah tipu mie kat satu group bloggers dalam FB
tak payah sebut la kot~
adik~ nak tipu pun beragak la ye ^_^bukti terang tang-tang tau...akak (akak ko jah! tua sangat ke?) boleh tau..kalau tak follow blog akak jangan cakap awak da follow ye?macam sakit hati kat situ...
tak pe...mungkin dia tak sengaja...
dimaafkan http://matcuoi.com
lain kali jangan buat lagi


tak kisah pun tak nak follow..http://matcuoi.com
still hidup and bernafas dengan gumbira lagi~
http://matcuoi.com
takat tinggal link je pun da cukup..
mie still boleh pergi terjah and follow...
tak harap korang follow balik pun...
ok? Good Girl..Good Boy..


sudah2~ now nak menstress kan diri
sebegini http://matcuoi.com
sambung buat assignment balik
tak ada idea so melangut sini sat...
chayok!!!!!!!!!!


so till then~
http://matcuoi.com

8 000 pengomen tegar:

zera eira said...

alololo.... saba ye yunk... ala... rmai lg yg bole follow awk sayang.. :) zera follow! :)

Mie Hishamuddin said...

@zera eira
saja menggedik luah prasaan malam2 buta nie..hahaha...beribu kali thanx yunk ^_^ sat g mie pi terjah blog zera pulak ^_^

Cik Jingga said...

eh.. rasanya mybe dia xsngaja..sbb sya pown pnah dh fllow blog tu tpi bla blogwalking blik kena follow balik.. sama ada dia mmg xfllow atau xada kesempatan nk fllow

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ok fine..Abg dah follow blog adik mie ye..hehe

Oil and Gas Blog

zOeY zAu YaH said...

saya dah jwb soalan tag kamu..tgk ya..

http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/12/ini-11-soalan-tag-yang-saya-mahu-jawab.html

Mie Hishamuddin said...

@Cik Jingga
mungkin xsengaja...tak apa..dimaafkan ^_^

Mie Hishamuddin said...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR
waahh..sejuta kali tq =)

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH
tq sis..da tengok da =)