tabung masa depan

penguat semangat

Monday, 28 November 2011

oh baru tau!

Salam...
anyeong!!!






mie baru balik dari kenduri kawen sepupu kawan mie
si Salwa..tak ingat tengok sini
kenduri tu da dekat dengan Santubong,Sarawak..


1st time pergi kenduri kawen kat Sarawak tauk!
and ada sikit kelainan la dari kita kat semenanjung =D


ofcourse syok..
kenduri kawen kan?
ada nasi minyak segala and ofcourse lemak mie bersuka ria hari nie...
hahahahaha


ok2...sambung balik cerita
(ampun =.=")


kenduri kat sini start awal dalam pukul 9 pagi macam tu
kalau kita kat semenanjung kan dalam pukul 12 start
pengantin pun usually datang dalam pukul 1,2 atau 3 macam tu kan?


tapi kat sini tak.
totally different..
pengantin datang awal...mie pun tak sure pukul berapa dorang datang sebab kami sampai lewat =.="
time kami sampai tu dalam pukul 11 lebih macam tu and pengantin da ada da
what a suprise!
kami lagi super duper lambat dari pengantin kot!
hahaha...


and kenduri tu tamat pukul 1 pm...
interesting kan?
kalau semenanjung dalam pukul 4-6 baru habis semua macam tu..


amacam? lain tak? (angkat2 kening)
lain kan?
mie pun 1stly terkejut tapi tu la..
lain budaya and cara  ^_^
pengalaman baru~


penat da membebel..
so layan gambar kami sampai muak ^____________^






















so till then~
salam




p/s:laman web smiley icons tak boleh bukak pulak..kosong je entry kali nie =(


4 000 pengomen tegar:

Guitar said...

ooooo....awal eyhh kat sana...mkanan sana msti best2 kn...

Mie Hishamuddin said...

@Guitar sangat la awal...kalau part makan standard macam kita kat semenanjung la.. =) sedap!

hira said...

wah, seronoknya dapat pergi sarawak~

Mie Hishamuddin said...

@hira
memang study sini yunk =)