tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 24 November 2011

pe kes pulak nie??

Salam..
nie memang marah nie..
sangat!!
http://matcuoi.com


jangan sampai mie jadi macam nie

http://matcuoi.com

or nie

http://matcuoi.com


kenapa mie tak boleh guna FB bila buka guna google chrome?
sebelum nie ok je =.="
nak check inbox tak boleh, notifications pun sama
(alah tu je masalah? marah macam nak bom rumah jiran sebelah je..haish =.=")

nak kata lappy yang gila tak la pulak kan
masalahnye buka guna mozilla a.k.a gorilla tu boleh pulak!
grrr....sakit hati!!

http://matcuoi.com

_________________________________________________________________

da2 sudah...lantak pi la dengan mie yang sedang marah tu
mari dekat2 dengan mie the other side
(minah nie ada dua personaliti ke? hahaha...seram!)




http://matcuoi.com
 macam kat atas nie..1st cam ala-ala sweetnye! then what???!
(macam tu ke aku? hahaha)



adoi..panjang pulak mie bebel..
btw, nie other assignment yang baru siap tengah malam semalam



yeah~ let the haters hate! nak tau lirik lagu pe? klik sini2


cincai boncai je buat..hahaha...
still learning oke =)

till then~
tata   http://matcuoi.com 

salam~



4 000 pengomen tegar:

eka nazirah said...

Nice syg :)

Alan Tsukasa said...

update la google chrome tu~
:)
xpun tukar kepada chromeplus~

Mie Hishamuddin said...

@eka nazirah tq syg =) baby sihat?

Mie Hishamuddin said...

@Alan Tsukasa
kene update k? hmmm..malasnye..guna broadband je nie,..nnt abeh la limit~