tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 23 November 2011

sabar je la!

Salam semua~
waahhh..marah nie..marah2!

marah ke? ok tak tipu je...^_^
actually nak patah and retak segala tulang kat kaki nie hari nie..

nak tau kenapa? kenapa?
sebab berjalan selama 1 jam ditengah panas terik gara-gara kena tinggal bus..
http://matcuoi.com

haish =.=" da nak garing da kat jalan tar panas tu...





haa nampak tu kawan mie si Salwa pun da nak garing da tu..
hahaha...maaf gambar sendiri tarak~
ahahaha =D









kami berdua sahaja jalan dari kampus timur ke kampus barat UNIMAS tu..
students unimas mesti tau betapa jauhnya kami jalan..
kuss semangat!
http://matcuoi.com

 
kereta and motor yang lalu lalang pun tak bagi tumpang.
siap  http://matcuoi.com  lagi
sobss~ sedih...
maybe dorang ingat kami orang gila kot?
hahahahhahahahah 

nie semua gara-gara tertinggal bas..
start ada balik bas pukul 4..
what???  
http://matcuoi.com

mati la! time tu baru 2.30 kot..lama lagi~

http://matcuoi.com 

da la koku rowing (mendayung) da nak start...so kami decide jalan je la..
and lastly terketar2 lutut bila sampai tepi tasik unimas tu..

terketar2 pun sempat lagi lepas gian pi kayak tadi..
salwa pun duk bantai mendayung sampai melecet2 tangan

http://matcuoi.com

(kelas ko jah gelak macam nie)

tapi syok juga la...pengalaman tu..
korang ada? http://matcuoi.com 

(huh! berlagak si mie nie...)
attention: jangan tiru ini di mana2~

sudah2~ jangan dilayan si mie nie..
lama2 makin menjadi2 pulak dia..haish..

so till then ~
http://matcuoi.com

2 000 pengomen tegar:

Si Manis Butterfly said...

la cian bole tertinggal bas...
xpe2 len kali adik jgn smpi tertgl bas ok...
papepun salam perkenalan dari akak..:)

Mie Hishamuddin said...

@Si Manis Butterfly
sobs~ sedih sis...=( ngee..xpe,da serik..xkn tertggl lg da..hahahaha...btw salam perkenalan tu sis...rajin2 la dtg blog mie and tgglkn jejak..mie akn dtg blog sis pulak =)