tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 8 December 2011

diet???

Salam semua!
anyeong!

diet? apa kena mengena dengan mie?
yes..now ada kena mengena

kolaborasi (kolaborasi konon..ptuuih!) antara 3 orang yang montel chubby 
mie, salwaelfy 
tengah on diet bagi menurunkan berat badan yang over berat nie

http://matcuoi.com
nak muntah? tak percaya?
sila percaya !!


da tak larat dengan badan yang super comel nie
hahahaha!
bukan tak hargai badan yang sekarang just kan lebih baik ikut berat ideal kan? kan? kan?
ngee..http://matcuoi.com


so sila la support kami bertiga..
harap2 menjadi kenyatan..amin!!




lepas nie tak ada da mie yang chubby macam nie...
so tengok la puas2 naa..


http://matcuoi.com


till then semua..
Salam..


p/s:if ada tip-tip untuk kurus let me know ok http://matcuoi.com

4 000 pengomen tegar:

zOeY zAu YaH said...

chubby pun comel lah hihi

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH tak comey langsung la sis...still xboleh lwn kecomelan sis tauk...ngee

syafiqakarim said...

iqa tgh diet.sebab sebab sebabbb...
da naik -.-
argh!

Mie Hishamuddin said...

@syafiqakarim
sme la kita..adoii..