tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 4 December 2011

hantu k-pop

Salam..
anyeong!!

hantu? mana hantu?
http://matcuoi.com


tak ada pun? tipu je...
grr     http://matcuoi.com




sudah2 dengan drama swasta sebentar tadi...


hantu k-pop?
hantu la juga..
hantu atau lebih tepat penggila~


ye memang da gila da dengan k-pop..
sampai boleh ngamuk http://matcuoi.com macam nie kalau tak dapat tengok
hahaha..
 http://matcuoi.com


korang tak gila ke tengok
mereka-mereka nie


 20090012nickhun3.jpg (572×520)
Ta2O1656056.jpg (385×500)   album.jpg (600×601)
Lee-Min-Ho.jpg (533×799) Kim-Hyun-Joong01.jpg (300×450)


nipu sangat la tak suka kan...
mie memang tak nafikan...
sangat minat dengan mereka-mereka yang tak serupa lelaki nie (mak mie yang cakap dulu http://matcuoi.com )
tapi tak kira la...tetap suka~
http://matcuoi.com


and currently layan variety show nie
family-outing-season-1.jpg (540×425)
family outing


mie suka family outing season 1 je..
season 2 kurang sikit sebab orang-orang kuat family outing tak ada macam Jae Suk and Lee Hyori..
yang nie da habis tengok da..

 now layan nie
sbsrunningman.jpg (640×426)
running man


hoihoi...sangat la seronok!
gelak la korang macam mana style pun
korang tak akan menyesal tengok...
hahaha
http://matcuoi.com

nie la story bila time boring2 mie layan

nak release tension pun layan cerita nie then sambung buat assingment balik
http://matcuoi.com

now nak pi layan balik~
assignmnt siap da..so layan puas2! 
hohoho
serang!!!!
http://matcuoi.com


till then~
salam



8 000 pengomen tegar:

BudakCHOCO Official Blogger said...

saye pom peminat k-pop jugak :)

Mie Hishamuddin said...

@BudakCHOCO Official Blogger
minat yang mana? =)

zOeY zAu YaH said...

hensem2 semuanya...

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH
boleh pilih nak yang mana satu =)

Encek Rizaira said...

minat gle tv shows korea ni...mostly running man...bru tgk...mmg superb klaka..

Mie Hishamuddin said...

@Encek Rizaira
tau tak pe..guling2 gelak tgk cerita nie...memang release tension kalau tengok..^_^ nanti try tgk family outing best jugak..

Encek Rizaira said...

tol tuh...berguling..ketawa abes...

Mie Hishamuddin said...

@Encek Rizaira
hahaha..btw tgk kt mne? tV?