tabung masa depan

penguat semangat

Saturday, 17 December 2011

perkahwinan lelaki ISLAM gay yang pertama!


Salam semua..

korang pun mesti terkejut jugak kan tengok tajuk entry mie tu..
yes...lelaki ISLAM (Arif Alfian) gay pertama yang 'selamat' kahwin di Dublin! 
(highlight tang islam tu...malu)

story nie mie tau pun lepas terbaca kat blog under blur minded and apecite..
sangat2 terkejut bila baca..

Perkahwinan Gay

waahh..bravo2! (tepuk tangan sakit hati!)
seorang yang beragama ISLAM, pakai BAJU MELAYU siap tengkolok bagai, seorang pelajar perubatan tajaan PETRONAS (bijak juga rupanya), berkahwin dengan seorang yang sama jantina di Dublin..

da tak ada perempuan ke kat dunia nie..
sabar je la...

da la hilang selama 8 tahun kat Dublin tu..tak contact langsung..
penat parents ulang-alik pi cari dia tapi tak jumpa2..
then alih2 berita nie pulak timbul..
tak kesian ke kat parents bila baca pasal nie??

waallahuallam..
moga Allah buka pintu hati dia untuk balik ke pangkal jalan..
moga kau berubah..amin...



0 000 pengomen tegar: