tabung masa depan

penguat semangat

Monday, 5 December 2011

suka dalam duka

Salam bloggers~
anyeong!! 


http://matcuoi.com
nampak tak blog mie da berubah wajah lagi?
waahh bunga-bunga gitu~


puas meng-edit...
tapi still huduhkan? haish..http://matcuoi.com
(hambek kau nages sampai macam tu sekali!)


anything yang korang rasa mie patut ubah let me know k ...


http://matcuoi.com plsss.........


______________________________________________________________________


lately makanan kesukaan perut ialah nasi goreng ikan bilis masak sendiri..
http://matcuoi.com


awat nasi goreng?
tak ada lagi yang sedap?
macam chicken chop ke? lamb chop ke? mushroom soup ke?
lasagna ke? macaron ke?


banyak pulak tanya tarik pipi karang!
http://matcuoi.com haip! haip!


time lapar mesti teringat nasi goreng ikan bilis tu..
habis je kelas rasa nak pi masak and melantak nasi goreng tu...
dalam kelas lect tengah bebel2 kat depan fikir nasi goreng tu..
tengah jalan naik bus teringat lagi nasi goreng tu...
kenapa ye? nak kata sedap tak pulak kan..


(kenyataan rindu nasi goreng mak! http://matcuoi.com )

lambatnya nak cuti sem nak balik rumah kat semenanjung!
sabar mie sabar..tak lama da...
lagi sebulan lebih sikit je..
  http://matcuoi.com


oh btw mie ada pergi satu makanan yang sangat la sedap kat sarawak nie...
nanti next entry mie bagi tau ok


till then~ Salam
http://matcuoi.com

0 000 pengomen tegar: