tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 29 January 2012

lelaki lagi suka memasak dari perempuan? yeke?

Salam semua!
anyeong...

agak lambat update..dah masuk hari lagi satu dah
sebab dah lepas pukul 12
(bajet nak update setiap hari tapi tak dapat la..satu hari da berlobang)
 http://matcuoi.com 


nie semua gara-gara ayah pi suruh kopek durian..
tak apa2..demi semangat berkobar2 nak melantak durian.. http://matcuoi.com (buruk punya perangai)


tapi tu bukan topik sebenar mie nak story
nie yang betul...
betul ke lelaki lagi suka memasak dari perempuan?


sebab mie tengok adik lelaki (satu2nya hero dalam adik-beradik mie) mie lagi suka tolong mie masak dari adik2 perempuan mie..
dorang lagi suka duduk terbongkang depan tv... http://matcuoi.com


gambar lama sebelum rumah di renovate...

see nampakkan kesungguhan dia?
katanya besar nak jadi chef...

http://matcuoi.com suka mie bila dengar sebab boleh ganti tempat mie untuk jadi chef tapi tak kesampaian..

sebab apa? nanti2 mie story lain http://matcuoi.com 


so apa pendapat korang?
let me know ya..


till then..
tata..salam..

10 000 pengomen tegar:

myra azraff said...

hoho..lelaki sekarang harus mesti wajib blaja masak memasak nihh..kalau laki bini2 dua2 bizi...laki yg kene masak untuk diri sendiri..ohoyy..:D

Mie Hishamuddin said...

@myra azraff
kan? good point..^_^

zOeY zAu YaH said...

mmg ramai lelaki yg tahu msk skang..=)

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..ye btol tu laki suka masak tapi bila nak bsh pinggan n periuk mls ckit lah..hihi

Maya Lisa said...

wah ! maya suke tau lelaki pandai masakk ^^ satu kelebihan kan ?

Yasmin Aris ♥ said...

lelaki memang suke masak , tapi pinggan mangkuk sgt lah jarang nak dbersihkan sendiri oh -,-

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH nanti da kahwin senang hidup kan sis? kita duk goyamg kaki e..miahaha..

Mie Hishamuddin said...

@محمد شهريل القنيطري oh itu sangat2 tak dinafikan...lelaki sangat susah nak mengemas...

Mie Hishamuddin said...

@Maya Lisa yup ^_^ kita boleh relax nanti...=DD

Mie Hishamuddin said...

@Yasmin Aris ♥ betul2..i agreed ^_^