tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 29 January 2012

pregnant?? me??! what the.......

Salam semua...

ada baby? me?? pregnant?
OMG! what the fish???
http://matcuoi.com


pinjam pak cik google punya gambar..


mie pregnant?
hoi2!! http://matcuoi.com  tidak la ye..

kalau baby lemak ada la..hahahahaha...
http://matcuoi.com (kononnya bahagia la tapi sakit hati cakap pasal lemak tu)



ye perut da serupa perempuan mengandung..
mak cik datang rumah pun kata mie da bulat..


haish! http://matcuoi.com
memang tak dinafikan mie kuat makan sekarang..
yela duduk rumah sekarang makan puas2 nanti da balik sarawak tak dapat makan sedap2 macam nie da..
(alasan je!)http://matcuoi.com ngehehe....



mana pergi la semangat berkobar2 nak diet kat entry nie ... 
http://matcuoi.com

hilang la gamaknye...adeehh...


tak tau nak komen pe daa...
layankan je la...





9 000 pengomen tegar:

EYFAalias said...

hehehehe. takpe bulat. asalkan senang hati :D

Mie Hishamuddin said...

@EYFAalias yup! ^_^ tapi macam da over bulat je nie? haish..

Syahbinar Shuib said...

#EhSamalah kita.. hehe.. skrg badan dah naik -.-

zOeY zAu YaH said...

tumpang leh mkn tu mkn je..hihi..syok tau tgk org ska mkn..

Mie Hishamuddin said...

@Syahbinar Shuib
membulatkan je perut nie? haish =.="

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH
tapi mak da bising badan bulat sangat nie =.="

Mr. Doctor said...

Haha.. Nanti sama besar cam MD plak..

Mie Hishamuddin said...

@Mr. Doctor MD lagi besar ke?? err...hahaha...tak ada la =)

::Misz sunsWeetz:: said...

betul tu..lau cuti sem je Ms mesti naik berat badan ..hehe em mIE Kamu unimas ea?