tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 26 January 2012

siapa heran?

Salam anyeong semua!!

terabai betul blog mie nie..
ingat nak aktif balik lepas habis final exam hari tu
tapi.......
exam lama habis da since 17 Jan lagi..balik semenanjung (rumah) pun da seminggu..
update satu entry pun tarak..ish2~ 


maaf la dengan kemalasan tahap dewa mie ni ye..
http://matcuoi.com (muka mengharap mintak lempang)
agak korang heran ke tak mie tak update? tak pun kan?
http://matcuoi.com tutup telinga buat2 tak dengar...bhahaha! 


tak kisah la...
btw mie ada buat beberapa pembaharuan kat blog mie nie?
background da tukar, header huduh tu (bakal ditukar lagi coz buruk gila..otw buat so harap sabar menahan pandangan mata dengan header buruk tu..) and so on...


so amacam? ok or haprak?
atau kena ubah lagi? http://matcuoi.com 
mie akan ubah sikit-sikit la ye..
nowadays, mood nak on9, nak update blog sangat malas!
so tunggu je la ye...http://matcuoi.com ngee...


till then semua...
tata..salam..








0 000 pengomen tegar: