tabung masa depan

penguat semangat

Wednesday, 15 February 2012

Future Give Away ..

Salam semua...
anyeong...


nie hasil hangout sampai sakit kaki (melecet + luka = sebab pakai heels) semalam...
mie buat doodle untuk dua kasut yang mie beli semalam..






and



amacam? ok atau tak??
sama tapi tak serupa http://matcuoi.com 
ngehehe...da nak patah tulang belakang duduk mengadap laptop lama2..
tapi berbaloi kan?
http://matcuoi.com  (sampai mereng macam nie sebab penat sangat)


tapi nie bukan pokoknya (i mean isi)
baru pendahuluan...hahahaha...
http://matcuoi.com  errr...
kohkohkoh..kbai...

what if mie buat contest untuk korang tunjuk kan ke-kreatif-an korang nak tak?
tak susah..warna kan kasut nie je


(rangka2 kasut mie kat atas tu...miahaha) http://matcuoi.com 
korang nak tak?
kalau nak leave a comment ye..
if ramai yang nak mie akan teruskan contest nie..kalau tak  http://matcuoi.com 

tu je...kbai...


16 000 pengomen tegar:

Pupel Liyana said...

nak warnakan guna apa erk. hehehe pupel tak pandai tapi rasanya kalau dibuat, ada je join ni sebab ga macam ni jarang orang buat, apapun support kamu :) yeahhh

Mie Hishamuddin said...

@Pupel Liyana
tak kisah yana...bebas..nak guna adobe photoshop,paint ke...terpulang pada kekreatifan masing2 =) tq yana cz supporting mie..appreciate it =)

saharinasaharudin said...

lawa kasut yg 1st tuu ;)

HaNiFaH HiDaYaH said...

wah!! best ni ..

winna shinta said...

wah pandainya kamu! hana teringin jugak nak buat doodle. tapi tak pernah pandai :(

Mie Hishamuddin said...

@saharinasaharudin
hehehe...nak pinjam???


@HaNiFaH HiDaYaH
nanti mie buat contest nie =)


@winna shinta
nak mie ajar tak?

nanad said...

cantiknyaa..sama pulak tu dengan gambar sebenar :D terernya mie ;)

Sarah Mohd Saleh said...

pndai buat.ade bkt ;)

محمد شهريل القنيطري said...

ala x pndai lh...hehe

Mie Hishamuddin said...

@nanad ngee...biasa2 je nanad...=) btw tq =)


@Sarah Mohd Saleh tq sarah..taram je nie =) xreti mana pun..btw tq =)


@محمد شهريل القنيطري boleh belajar, lama2 pandai la =)

Azhafizah[フィザ] said...

nice works! teruskan berkarya ^^

Mie Hishamuddin said...

@Azhafizah[フィザ] tq fiza =)) akan ku teruskan perjuangan ini..cheewaahh!

Cik Ayu :) said...

cantekk nye.. ayu tak reti pun wat cam tu.. buleh ajar lah.. hehe

http://norayuhidayah.blogspot.com/

Anonymous said...

Cantik sangattt kasut yang first tuh!! nak beli!! kat mana?

Mie Hishamuddin said...

@Cik Ayu :) boleh ayu..no hal =)

Mie Hishamuddin said...

@Anonymous boleh beli kat times square kl =)