tabung masa depan

penguat semangat

Monday, 20 February 2012

hadiah vector dari biqa =))

Salam semua!
anyeong..

http://matcuoi.com
hai senangnya dalam hati...bila beristeri dua..
isteri dua? eh bukan2!! http://matcuoi.com 

senang hati sebab da dapat hadiah vector dari BIQA


nak tengok?? tadaa!!




gambar asal


ngee..comel tak? mesti la comel macam tuan blog nie kan (#pang!!) http://matcuoi.com
ok tak2...comel macam tuan doodle nie cik puan BIQA   http://matcuoi.com
btw tq biqa 

now duduk melangut je kat rumah..
so masa terluang yang banyak sangat nie nak buat doodle banyak2..
  http://matcuoi.com
boleh macam tu?? hahaha

nak pi sambung tengok movie..
kbai..tata..salam..




13 000 pengomen tegar:

Pupel Liyana said...

cantik hehee

Mie Hishamuddin said...

@Pupel Liyana tq pupel..btw sabar k =)

myra azraff said...

huakk..cantik!^^
*bile la biqa nak bagi aku vektor free ni.haha:D

biQa Hatmin said...

fuhhhhhhhhhh..tersembur dengar komen myra...hahaha hahaha

Mie Hishamuddin said...

@myra azraff tu kena tanya punya badan..biqa jawab biqa =))


@biQa Hatmin hahaha...biqa da pun muncul =D

merahitujambu said...

comelnyaa awak dear

Azhafizah[フィザ] said...

comel ^__^..good job biqa berjaya mencomelkan muka yang memang comel ^_^

p/s:ichiban ramen kat the mines..tapi tempat tu kurang pengunjung dekat depan CRS..then kat TS pun pernah makan.

Mie Hishamuddin said...

@merahitujambu comel lagi tuan yang buat doodle tu...ha same with you MIJ..lagi comel =)



@Azhafizah[フィザ] laa yeke? TS pn ada? area mana? tapi for now tak dapat nak pergi la..mie da balik srwk =(

LynnDamya said...

haha, comel2 (n_n)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa comel jerr

zOeY zAu YaH said...

comelnya ;)

Woofer Storm said...

cool la,tapi gambar ori lagi comel..


follow sini..

Mie Hishamuddin said...

@LynnDamya tq lynn =))


@C.M.A @ CikMoonAdnan which one tu? hahahaha...=DD


@zOeY zAu YaH sis lagi comelkan..ofcz!! =DD


@Woofer Storm dua2 pun comel la =DD