tabung masa depan

penguat semangat

Thursday, 16 February 2012

kad jemputan kahwin

Salam semua..
anyeong!!

mari2 datang ke perkahwinan mie...semua dijemput hadir...
http://matcuoi.com


err..err..kahwin??
bila pulak? tak pernah sebut pun? http://matcuoi.com
ok2..tipu je..bukan mie kahwin orang lain yang kahwin and mie yang over eksaited..
#pang sebijik!


tapi sebelum korang marah klik SINI dulu...
ok boleh marah da http://matcuoi.com


actually family dapat kad jemputan kahwin dari someone yang duduk kat taman nie juga
kenduri dia 25 feb nie (memang tak dapat pergi la kan..19 feb da blah dari KL)


ok apahal nak kepoh2 pasal kad kahwin orang nie? #pang lagi sedas!
tak sebenarnya kad kahwin dia sangat unik + kreatif + smart = kebaboom la!!


tadaa..nie dia..



bentuk cek ok!!
korang ada? tak ada kan? mie lagi tak ada..muahahahahaha
http://matcuoi.com 


ok da gila hari nie...
tak payah layan kalau tak nak..
till then..kbai..salam..


20 000 pengomen tegar:

CekbOlat-bOlat said...

ingt akk nk khwin.. huhu

p/s: tgok kt astro HD.. hee :)

Nurul Iman Rosman said...

ha ah,
memang unik lah kad wedding tu.
boleh tak tunaikan cek tu kat bank?

hehe. *follow you :)

Mie Hishamuddin said...

@CekbOlat-bOlat hahaha...bukan akak yang kahwin la..study pun tak habis lagi..sabar2...nanti bila tiba harinya akak jemput =D


@CekbOlat-bOlat hahahaha...jom2..agak2 dapat berapa ye? ngee =D

Mie Hishamuddin said...

@Nurul Iman Rosman hahaha...jom! agak2 berapa dapat ye?

UnPerFecT PeRsoN.. said...

a,ahh la..mcm cek..mmng unik lorh...mie khwin nt wat kad mcm ner plak??jeng jeng...=))=))

Mie Hishamuddin said...

@UnPerFecT PeRsoN.. mie buat bentuk coklat boleh?? macam sedap je sampai nak makan..hahaha

O CIKTEDDY said...

wah..mmg kreatif!x penah dibuat lg tuh!

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

hamzah ian said...

cantik weh... awwww

Zahirah Dzulkifli said...

Mesti mahal, kan? Adeh. Jangan hasut saya untuk kahwin. Hahaha

Cik Cempaka said...

perggghhhhh kretif giler kad kawin dia

zeez said...

comel je kad kawen tu.terceetus ihlam creative tu

Mie Hishamuddin said...

@O CIKTEDDY kan? jom buat lagi kreatif nanti?


@sabry oppa oppa like? mie double triple like! =DD


@hamzah ian awww...cantikkan? tergoda mie =)


@Zahirah Dzulkifli mahal? tak sempat tanya pulak..hehehe..jom kahwin zahira (hasut nie..)


@Cik Cempaka ala..ntah2 kad kawen cik cempaka lagi kreatif nanti =D


@zeez kan?? comel + kreatif sangat =)

محمد شهريل القنيطري said...

thanks dh ada idea kad kahwen dalccca nk wt cmna nanti..hehe

Mie Hishamuddin said...

@محمد شهريل القنيطري waahh..dalca da nak kahwin..jangan lupa emput mie =)

littledolphin said...

eh sebijik macam cek.

coolnya!

yad'z said...

wahhh.. ohsemmmmm

Mie Hishamuddin said...

@littledolphincool kan??? =))



@yad'z
ohsem gila! =)

kim heeruul said...

knp org suka kad kahwin cantik2 yerk? lagi2 perempuan.. hahhaa

Mie Hishamuddin said...

@kim heeruul sebab kahwin sekali seumur hidup and perempuan memang pantang tengok something yang cantik, unik and comel =))