tabung masa depan

penguat semangat

Friday, 3 February 2012

ada doodle FREE !

Salam semua...
anyeong!!

mie baru je berjinak2 buat doodle
korang jangan buat2 tak tau pulak doodle tu menatang pe
pang kang!
http://matcuoi.com


seyes tak lawa mana pun..
tapi please cakap lawa.... http://matcuoi.com
(mintak makan pelempang sebijik)
http://matcuoi.com


kat bawah nie ada beberapa doodle yang sempat mie buat
kalau nak amik la tapi let me know yaa
kalau tak nak sudah...pi main jauh2 sana... http://matcuoi.com (berlagak konon taiko la kan)




doodle 1 (capsule doodle)
sumber inspirasi dari FI..


dia tauke besar mie tauke kecik..hahaha... http://matcuoi.com
tak2..dia yang buat, mie lak gatal2 nak try..tak secantik dia punya
kalau nak tempah pi blog dia kat SINI


doodle 2
sumber inspirasi dari kepala hotak sendiri..miahaha..

huduh2 je pun..nak ambil, tak nak sudah..

doodle 3
sumber inspirasi sendiri jugak maa

yang nie tak boleh ambil la ye sayang2 sekalian
tu2 kat atas tu nampak tak?


mie da guna untuk header baru ganti yang nie




so far tu je la doodle yang mie ada sekarang..
tengah usahakan buat banyak2 lagi

btw ada ke yang nak tempah?
macam tak ada la kan http://matcuoi.com 

so till then
tata..salam


p/s: da ambil tu credit kat mie balik ye..tq http://matcuoi.com 
if nak ambil klik je gambar doodle tu
(doole semua transparent blakang)




22 000 pengomen tegar:

Eyeme said...

cantik2..berbakat la..ada masa nnt nk dtg amek eh..hihi..tengs!

+Mel Amalina+ said...

salam mie..comel doodle awk yg latest ni..suka tgk mata die ^_^ xpe, praktis lama2 mesti mahir

keep on doodling :)

Mie Hishamuddin said...

@Eyeme
ambil la yunk =)

Mie Hishamuddin said...

@ Mel Amalina tq mel! ^_^ insyaallah mie akan keep on doodling =)

Langkawi Ink.Com said...

Cute sangat !

merahitujambu said...

comel laa...

Mie Hishamuddin said...

@Langkawi Ink.Com tq =) insyaallah akan dipertingkatkan lagi

Mie Hishamuddin said...

@merahitujambu tapi tak secomel awak punya =)

KizZ said...

em doodle ni wat pakai paint ea?tak faham sangat la...

Mie Hishamuddin said...

@KizZ
pakai photoshop kiz.=)

Maya Lisa said...

PANDAI NYE TIYE NIIIII !!

chiomeyll ~

Syarafi[skyforce331] said...

hehe... :)...usaha lagi...dah comel dah tuu :)

محمد شهريل القنيطري said...

haha...ni rasanya dh pandai lah,serius cantik doodle yg dijadikn header tu...

kusyi said...

soooooooooooooooo cantik!! cute!! pandai buat shawl camtu. :)

Mie Hishamuddin said...

@Maya Lisa hee..biasa2 je la maya =)

Mie Hishamuddin said...

@Syarafi[skyforce331] xsecomel awk punya lg fi =)

Mie Hishamuddin said...

@محمد شهريل القنيطري tq =) akan lebih berusaha lg =)

Mie Hishamuddin said...

@kusyi tq kusyi =)

zulhilmi tempoyak said...

nk jugak...hahaha

Mie Hishamuddin said...

@zulhilmi tempoyak hahaha..ambil la =)

caer sasuke said...

slmat berdodol..hehe =p

Mie Hishamuddin said...

@caer sasuke tq =)