tabung masa depan

penguat semangat

Monday, 13 February 2012

sakitnya hatiiiiiiiii!

Salam semua..

sakit hati nie..
http://matcuoi.com arrgghhhh!!
sabar mie sabar..tarik nafas...hembus..fuuuuu....
http://matcuoi.com


suppose hari nie daftar kos untuk sem yang ke-4




tapi kan..tapi kan....
selalu jadi macam ni



 ohoooohoiii!!!! http://matcuoi.com  (rasa nak lari keliling rumah je nie haa)
pinggang dah sedia ada sakit sebab mengadap laptop berjam-jam semata2 nak daftar kos
mata pun sakit tengok cahaya laptop nie lama2
now nak tambah sakit hati dengan page tak boleh buka pulak??
http://matcuoi.com


nampak tu asyik suruh reload...
Ya Allah....da nak kejang tangan mie nie haaa asyik meng-reload...


tak pe2..sabar mie sabar...
nanti cuba lagi..dont give up... http://matcuoi.com


nasib baik dapat rawat hati dengan menang


Segmen Adore Your Arts Final

dekat blog Azhafizah nie...

so senyum balik http://matcuoi.com (over pulok doh =.=")
nanti mie story lain pasal segmen nie ye?


till then..
tata..salam


8 000 pengomen tegar:

Adila Saidi said...

sabar eh sabar. hari tuh dila nak daftar utk course sem2 pun payah.

Mie Hishamuddin said...

@Adila Saidi tq adila..settle sudah =) doa awak la nie =)) hee

zOeY zAu YaH said...

ramai yg on9 kot time tu? hehe..

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH tau tak pe sis..semua berlonggok kat fb sementara boleh daftar =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sabar ye...& Tahniah atas kemenangan..^^

Mie Hishamuddin said...

@LiLy @ MumMyQiStInA tq mummy =)

Nur Hafiza Rahsid said...

Me stay kat e daftar dari 12 tengahari tuh sampai subuh. setia menjengah merefresh. grrrrrrrrrr

Mie Hishamuddin said...

@Nur Hafiza Rahsid Ya Allah lagi teruk..mie nasib baik maghrib tu da boleh....sabar ye =)