tabung masa depan

penguat semangat

Sunday, 19 February 2012

selamat tinggal Kuala Lumpur..

Salam semua..
sobbs..sreet...sreett..sobs http://matcuoi.com


entry hingus meleleh nie..yukkss~~
sedih sebab hari nie da kena balik Sarawak sebab new sem da nak start
http://matcuoi.com
tak nak balik boleh? #pang seribumelondas!

flight mie bertolak pukul 12:55 tengahari kejap lagi..tak lama da..sampai airport Kuching dalam pukul 2:40..
tapi mie da nak kena gerak sekarang sebab nak ambil adik dekat asrama dia coz dia nak join sekali..
(kenapa la entry mie meleret2 ayatnya nie? haish)


mungkin tak dapat nie kot




btw nie doodle yang mie sempat buat sebab tak tido malam semalam...
da macam pramugari airasia je pakaian mie tu..haahaha http://matcuoi.com (over pulak dah)


k la mie nak gerak da...kbai..salam
http://matcuoi.com



12 000 pengomen tegar:

merahitujambu said...

nk g mana ni??cantik doodle

yaya nazeerah said...

all the best utk sem baru, sumpah Yaya rindu Sarawak damn much - Kota Samarahan the best eventho ia pedalaman ;)

myra azraff said...

gilakk ahh...cantik kott doodle tu...plane tu sgt ohsem..

O CIKTEDDY said...

lawa giler kak mie ni..kui3


pss::maaf cik lame x singgah sni..busy la katakan..jgn marah aw!hehe

Eyeme said...

have a safe journey..

mulakan sem baru dgn semangat baru!

Mie Hishamuddin said...

@merahitujambu balik Sarawak MIJ... =) tq..


@yaya nazeerah yup sangat best ^_^ senang2 yaya datang la srwk lawat mie..bawak roti gardenia...sini tak ada kan..hmmm...


@myra azraff tq myra tapi myra punya doodle lagi ohsem =)


@O CIKTEDDY doodle tu ke kak mie? miahahaha...tak pe nanti lepas nie kerap2 lagi la singgah =)


@Eyeme tq eyeme! sobs! terharu ='DD

Aesya Zealous said...

mie!! kite tadi pun pi lcct anta adik kite nak balik unimas. flight 12.55 gak.. haha sama flight kot..

selamat study!! kekeke

Mie Hishamuddin said...

@Aesya Zealous eh sama flight la tu...waahh..tak sangka =DD

zOeY zAu YaH said...

comelnya doodle tu..

MsDila said...

comeynya pramugari tu...

Mie Hishamuddin said...

@zOeY zAu YaH tq sis =))



@MsDila tu bukan pramugari tu mie =D just baju macam pramugari...

Naqibah Hishamuddin said...

owh..
nie rupenye keje ko sampai x tido mlm..
mak mrh2 tau x.. hesh..
dhlaa balek x tego aq langsung ann..
jgn lupe wat header utk kamik yee.. :)